Hangers van hout van ANNIdesign zijn een leuke als extra styling. Een ideale manier om jouw look compleet te maken.

Alle 13 resultaten

Sleutelhanger Rotterdam

9,95

Sleutelhanger Rotterdam is met de handgemaakt en is onderdeel van onze populaire serie Rotterdam. Sleutelhanger Rotterdam is gemaakt van verantwoord FSC hout.

Sleutelhanger Rotterdam is voorzien van een extra houten hartje en een extra clip. Aan deze clip kun je naar eigen wens nog iets extra’s hangen.

Sleutelhanger Rotterdam past perfect in een broek- of jaszak. Sleutelhanger Rotterdam valt wel lekker op. Je kunt ‘m dan ook zo vinden in een overvolle (hand)tas.

Sleutelhanger PAPA

8,95

Sleutelhanger Papa is met de hand gemaakt van verantwoord FSC hout.

Sleutelhanger Papa is voorzien van een extra clip. Aan deze clip kun je naar eigen wens nog iets extra’s hangen.

TIP: leuk voor vaderdag!

Sleutelhanger Delft

9,95

Sleutelhanger Delft is met de handgemaakt van FSC hout.

Sleutelhanger Delft is voorzien van een extra houten hartje en een extra clip. Aan deze clip kun je naar eigen wens nog iets extra’s hangen.

Sleutelhanger Delft past perfect in een broek- of jaszak. Sleutelhanger Delft valt lekker op waardoor je niet meer in een overvolle (hand)tas mis zult grijpen.

Sleutelhanger Ojajoh

9,95

Sleutelhanger Ojajoh is met de handgemaakt van verantwoord FSC hout.

Sleutelhanger Ojajoh is voorzien van een extra houten hartje en een extra clip. Aan deze clip kun je naar eigen wens nog iets extra’s hangen.

Sleutelhanger Ojajoh past perfect in een broek- of jaszak. Sleutelhanger Ojajoh valt wel lekker op. Je kunt ‘m dan ook zo vinden in een overvolle (hand)tas.

Sleutelhanger Vogel en Wolk

8,95

Sleutelhanger Vogel en Wolk is met de handgemaakt van verantwoord FSC hout.

Sleutelhanger Vogel en Wolk is voorzien van een extra clip, waaraan je naar eigen wens nog iets extra’s kunt hangen.

Sleutelhanger Vogel en Wolk past perfect in een broek- of jaszak. Sleutelhanger Vogel en Wolk valt wel lekker op. Je kunt ‘m dan ook zo vinden in een overvolle (hand)tas.

Sleutelhanger Amsterdam

9,95

Sleutelhanger Amsterdam is met de handgemaakt van FSC hout.

Sleutelhanger Amsterdam is voorzien van een extra houten hartje en een extra clip. Aan deze clip kun je naar eigen wens nog iets extra’s hangen.

Sleutelhanger Amsterdam past perfect in een broek- of jaszak. Sleutelhanger Amsterdam valt lekker op waardoor je zo je sleutels in een overvolle (hand)tas vindt.