Geboortebord | ontwerp naar keuze

34,9539,95

Geboortebord met een ontwerp naar keus is een V- bord. Een leuke manier om iedereen te laten zien dat jullie baby geboren is.
Keuze uit alle Geboortekaarten van ANNIdesign. Tekst en naam naar keuze.

Beschrijving

Specificaties
Een Geboortebord is een V- bord die je op de buitenkant van je raam kunt bevestigen als een driehoek. Een super originele manier om iedereen te laten zien dat jullie baby geboren is. Een geboortebord is weerbestendig tot windkracht 6.

Ontwerp & eigen naam
Je kunt van elke Geboortekaart van ANNIdesign een geboortebord laten maken. Geef dat ontwerp net als de tekst en naam door in het opmerkingenveld.

Levertijd
Voordat het Geboortebord daadwerkelijk gemaakt wordt, leggen we het ontwerp eerst ter goedkeuring voor. Na akkoord op de digitale proefversie bedraagt de levertijd 5 tot 7 werkdagen. Sneller kan ook. Neem dan contact met ons op voor een prijsopgaven.

Afmetingen
Een Geboortebord bestaat uit twee panelen van 50cm breed en 70cm hoog. De totale breedte is dus 100cm. De dikte is circa 3,5mm.

Materiaal
Een Geboortebord is gemaakt van 650 gram/m2 kanaalplaat. De structuur is glad en licht geribbeld door de kanalen.

Bevestiging
Een Geboortebord bevestig je eenvoudig op ramen of andere gladde ondergronden. Je kunt kiezen uit twee bevestigingsmanieren:

  • met een plakstrip van dubbelzijdig tape
  • met zuignappen (los meegeleverd, zelf te monteren)

Kies je voor tape, dan is het gebruik van het bord eenmalig. De hechting is zeer sterk (plakken op geverfde kozijn raden we af). Met zuignappen is het bord eenvoudig te verwijderen en eventueel dus te verplaatsen.

Extra informatie

Bevestiging geboortebord

met plakstrip, met zuignap

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geboortebord | ontwerp naar keuze” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Andere suggesties…