Muziekhangers van ANNIdesign is een echte must-have voor in elke babykamer. Boven elk wiegje hoort immers nu eenmaal een muziekhanger, toch?

Alle 13 resultaten

Aanbieding!

Muziekhanger Babykamer Raket

24,95 19,95

Muziekhanger Babykamer Raket met ster is een geweldige muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. Als je aan de ster trekt, dan speelt het het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’. Zo weet je zeker dat de baby lekker in slaap zal vallen. Zeker weten dat de kleine droomt over ‘naar de sterren en daar voorbij’.

Van de Raket is er bij ANNIdesign  ook een Lamp Babykamer Raket met Sterren, een Poster Babykamer Raket met Sterren en zelfs een Kussen Raket en een Raamsticker Babykamer Raket | met eigen naam.

Muziekhanger Babykamer Aap Feestbeesten | 4 kleuren

24,95

Muziekhanger Babykamer Aap Feestbeesten is een leuke muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. De Aap speelt ondeugend het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’. Zal jouw kleine aap later ook muzikaal worden? In ieder geval weet je zeker dat de baby lekker in slaap zal vallen.

Muziekhanger Babykamer Aap Feestbeestenis verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: blauw, geel, groen en roze. Kies jouw kleur!

Tip: Ook leuk als kraamkado!

En heb je gezien dat er van Feestbeesten heel veel meer te vinden is in de webshop van ANNIdesign? Bekijk alles van thema Feestbeesten>>

Aanbieding!

Muziekhanger Babykamer Auto #1

24,95 19,95

Muziekhanger Babykamer Auto #1 is een muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. Met het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’ weet je zeker dat de baby lekker in slaap zal vallen.

De achterkant van Muziekhanger Babykamer Auto #1 heeft een hele stoere achterkant van een zwarte stof met witte sterren.

En heb je gezien dat er van Auto #1 heel veel meer te vinden is in de webshop van ANNIdesign? Bekijk alles van Auto #1: Raamsticker Auto #1, Magneten Auto #1, Muursticker Auto #1Poster Auto #1 of Posterset Auto #1 tot een Geboortekaart Auto #1.

Aanbieding!

Muziekhanger Babykamer Uil | blauw

24,95 19,95

Muziekhanger Babykamer Uil | blauw is een fraaie muziekhanger voor boven de wieg, commode of box van een lief klein mannetje. De muziekbox heeft het melodietje ‘Twinkle twinkle little star’. Zo weet je zeker dat de baby lekker in slaap zal vallen. Ondertussen houdt de Uil de wacht.

Met dezelfde lieve jongen Uil is er ook Lamp Babykamer Uil | blauw een Poster Babykamer Uil | blauw en een Raamsticker Babykamer Uil jongen. De laatste kan je voorzien van een eigen naam.

Aanbieding!

Muziekhanger Babykamer Busje | retro blauw

24,95 19,95

Muziekhanger Babykamer Busje | retro blauw is een muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. Een must-have voor elke busfanaat. Met het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’
Deze Muziekhanger Babykamer Busje | retro blauw is er ook als Muziekhanger Babykamer Busje| retro groen en Muziekhanger Babykamer Busje| retro grijs.

Het Busje is één van onze favorieten. Zo er is niet alleen een Behangbaan Busje, maar ook een Wandlamp Busje en een Geboortekaart Busje en nog veel meer!

Aanbieding!

Muziekhanger Babykamer Busje | retro groen

24,95 19,95

Muziekhanger Babykamer Busje | retro groen is een muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. Een must-have voor elke busfanaat. Met het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’.
Deze Muziekhanger Babykamer Busje | retro groen is er ook in retro blauw en retro grijs.

En wist je dat het thema Busje is één van onze favorieten is? Zo er is niet alleen een Lamp Busje, en een Behangbaan Busje, maar ook een Wandlamp Busje en een Geboortekaart Busje en nog veel meer!

Muziekhanger Babykamer Pinguin Feestbeesten | 2 kleuren

24,95

Muziekhanger Babykamer Pinguin Feestbeesten is een leuke muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. De muziekhanger met de guitige pinguin speelt het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’.

Muziekhanger Babykamer Pinguin Feestbeesten is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: groen en roze. Kies jouw kleur!

Tip: Ook leuk als kraamkado!

En heb je gezien dat er van Feestbeesten heel veel meer te vinden is in de webshop van ANNIdesign? Bekijk alles van thema Feestbeesten>>

Muziekhanger Babykamer Olifant Feestbeesten | 4 kleuren

24,95

Muziekhanger Babykamer Olifant Feestbeesten is een leuke en stoere muziekhanger voor de feestbeest in spé.

Muziekhanger Babykamer Olifant Feestbeesten is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: roze, groen, blauw en geel. Kies zelf jouw kleur!

Muziekhanger Babykamer Olifant Feestbeesten is leuk voor boven de wieg, commode of box. Met het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’ weet je zeker dat de baby lekker in slaap zal vallen.

Tip: leuk idee voor een kraamkado!

En heb je gezien dat er van Feestbeesten heel veel meer te vinden is in de webshop van ANNIdesign? Bekijk alles van thema Feestbeesten>>

Aanbieding!

Muziekhanger Babykamer Busje | retro grijs

24,95 19,95

Muziekhanger Babykamer Busje | retro grijs is een muziekhanger voor boven de wieg, commode of box. Een must-have voor elke busfanaat. Met het lieve melodietje ‘Twinkle twinkle little star’.
Deze Muziekhanger Babykamer Busje | retro grijs is er ook als retro blauw en in retro groen.

Het Busje is één van onze favorieten. Zo er is niet alleen een Lamp Babykamer Busje | grijs, en een Behangbaan Babykamer Busje, maar ook een Wandlamp Babykamer Busje en een Geboortekaart Babykamer Busje en nog veel meer! Bekijk ze allemaal>>