Aankleedkussenhoes Babykamer Triangel | Wafelstof oud paars

29,95

Aankleedkussenhoes babykamer wafelstof triangel op wit met wafelstof donker oud blauw is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.

Beschrijving

Aankleedkussenhoes Babykamer wafelstof met triangel zwart op wit is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.
De overgang van de wafelstof naar de triangel zwart op wit stof is fraai afgezet met een zwart biesje.

Mix & Match
Met deze aankleedkussenhoes kun je perfect ‘mix & match’-en. De gebruikte stof zie je in veel andere producten terugkomen: zoals ledikant dekens, kussens en lampen. Ook onze leuke posters passen er bij.

Maat
Aankleedkussenhoes babykamer wafelstof past om een standaard aankleedkussen van 70 cm breed, 45 cm diep en in de hoeken 10 cm hoog. De aankleedhoes zit strak om het kussen heen, zodat deze niet ‘lubbert’ of loze punten in de hoeken heeft. De aankleedkussenhoes heeft een zogenaamde ‘envelop’ sluiting aan de onderzijde. Overigens sluit deze, nadat je het kussen erin hebt gedaan, niet volledig. Dat hoort zo. Anders zouden de dubbele naden van de sluiting door het kussen heen tegen het ruggetje van de baby drukken.

Heb jij een aankleedkussen met een andere maat, neem dan contact met ons op. Wij maken dan deze speciaal voor jou.

Kleur wafelstof
De kleur van de wafelstof is oud paars. Wil je een andere kleur? Kies dan Aankleedkussenhoes Wafelstof | Triangel op Wit>>

Materiaal
Aankleedkussenhoes babykamer wafelstof is van 100% katoen en daardoor geschikt voor machinewas van 30 graden.

Levertijd
Aankleedkussenhoes babykamer wafelstof worden met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt daardoor tussen de 5 en 10 werkdagen.

Extra informatie

Kleur wafelstof

Terracotta rood, Vintage groen, Donker oud blauw, Oker geel, Old green, Oud paars, Roze, Wit, Zwart

Andere suggesties…