ANNIdesign met unieke accessoires voor baby- en kinderkamer

Anne

Anne van ANNIdesign

ANNIdesign is een uniek merk met kinderkameraccessoires: van hanglampen tot kussens, van textielposters tot behang en van groeimeters tot naamstickers. ANNIdesign heeft heel veel verschillen artikelen en heel veel verschillende thema’s.

Uniek

Wat uniek is, is dat het hele assortiment zowel in de lengte, de breedte als in de diepte op elkaar is afgestemd. Denk aan een het consistente kleurenpalet: zo is de kleur oker geel van de gebruikte teddystof van een ledikantdeken dezelfde oker geel als die gebruikt in de details van de canvas schilderijen. Ook in de thema’s zie je veel elementen terugkomen: denk aan de dieren. De leeuw zie je zowel in een bus op Safari als op een scooter bij Dieren Onderweg. Hierdoor kun je naar hartelust mix- en matchen.

Samen sterk

Wat ANNIdesign ook uniek maakt is dat alle producten in Nederland gemaakt worden. Als drijvende kracht achter ANNIdesign vind ik het leuk om samen te werken en elkaar te helpen. Zo maakt Bi & Li Creaties al de lampen en het (handgemaakt) textiel zoals dekens, aankleedhoezen, muziekhangers etc. Studio Jong is onze partner voor alle stickers. Ook hebben we een ‘huisdrukker’, een drukhuis en een vast team van leveranciers. Korte lijnen en persoonlijk contact. Zo kan 1+1 een 3 worden.

Voor iedereen
Naast de eigen webshop kun je het merk ANNIdesign ook bij andere partners vinden. Daar zijn we ontzettend trots op! Wil je meer weten? Lees dan ook Eigen verkooppunt of neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Leuk!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plaats reactie