Stoer, beetje retro, tikkeltje eigenwijs, maar eigenlijk gewoon lief

Dat is in één zin ANNIdesign

Anne

Na de lancering van onze eerste samenwerking met gepersonaliseerde producten voor een (kinder)feestje, bleef het kriebelen omdat er ook vraag was naar wat meer retro-achtige ontwerpen. Echter pasten pasteltinten niet bij de felle kleuren van dat ‘Leuk Idee’. Een nieuwe naam werd bedacht en snel gevonden: ANNIdesign. Naar ons vernoemd: De AN van ANne en de NI van INgeborg. Samen zijn we een echt complementair duo: waar Ingeborg de creatieveling, ontwerpster en fotograaf is, is Anne de regeltante achter de schermen.

Lees het blog over de passie van Ingeborg >>
Lees het blog over Anne en haar wadden >>

Van posters naar meer
In eerste instantie hebben we alleen posters ontworpen, maar snel volgden andere producten. De uitbreiding ging niet alleen verder met nieuwe producten, maar ook met een aanvullende samenwerking. Bi & Li Creaties maakt voor ons al het (handgemaakt) textiel zoals de lampen, dekens, aankleedhoezen, muziekhangers etc. Studio Jong is onze partner voor alle stickers. Ook hebben we een ‘huisdrukker’, een drukhuis en een vast team van leveranciers. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk in ons werk. We hebben elkaar nodig om van 1+1 een 3 te maken.

Ingeborg

Voor kinderkamer en meer
Het aantal producten zal vast blijven toenemen, want telkens wanneer we bij elkaar komen, lopen we over van ideeën van wat nog meer mogelijk is. En omdat het bloed gaat waar het niet kruipen kan: stiekem ook stationary en geboortekaarten. Gewoon omdat we het zo leuk vinden.

Voor iedereen
Naast dat onze eigen webshop blijft groeien, groeit ook het aantal andere webshops die het merk ANNIdesign voert. Daar zijn we ontzettend trots op! Wil je meer weten? Lees dan ook Eigen verkooppunt of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Leuk!

Ook op maat
Overigens ontwerpen we ook op maat. Zo maken voor verschillende Waddeneilanden onder andere eigen ansicht- en kerstkaarten, notitieboekjes en kleurplaten en hebben we een limited Rotterdam edition bij het Rotterdam Tourist Information, ook wel bekend als VVV.

Ook zijn we als ontwerpduo betrokken bij de ontwikkeling en uitvoer van de VerkeersveiligheidsBox, een concept van Hart voor Verkeer. Dit concept is inmiddels bij de gemeente Rotterdam, gemeente Lansingerland en gemeente Schiedam een groot succes.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plaats reactie