Stoer, beetje retro, tikkeltje eigenwijs, maar eigenlijk gewoon lief
Dat is in één zin ANNIdesign

Anne en Inegborg / de dames van ANNIdesign

ANne en NI uhh.. INgeborg

Na de lancering van onze eerste samenwerking met gepersonaliseerde producten voor een (kinder)feestje, bleef het kriebelen omdat er ook vraag was naar wat meer retro-achtige ontwerpen. Echter pasten pasteltinten niet bij de felle kleuren van dat ‘Leuk Idee’. Een nieuwe naam werd bedacht en snel gevonden: ANNIdesign. Naar ons vernoemd: De AN van ANne en de NI van INgeborg.

Van posters naar meer
In eerste instantie hebben we alleen posters ontworpen, maar snel volgden andere producten. De uitbreiding ging niet alleen verder met nieuwe producten, maar ook met een aanvullende samenwerking. Bi & Li Creaties maakt voor ons hang- en wandlampen, kussens, ledikant dekens, aankleedhoezen en muziekhangers. Purr-Baby maakt voor ons eigenwijze babyspeeltjes en FWa – de milieuvriendelijke drukker, produceert voor ons de canvas schilderijen.

Voor kinderkamer en meer
Het aantal producten zal vast blijven toenemen, want telkens wanneer we bij elkaar komen, lopen we over van ideeën van wat nog meer mogelijk is. En omdat het bloed gaat waar het niet kruipen kan: stiekem ook stationary en geboortekaarten. Gewoon omdat we het zo leuk vinden.

Voor iedereen
Naast dat onze eigen webshop blijft groeien, groeit ook het aantal andere webshops die het merk ANNIdesign voert. Daar zijn we ontzettend trots op! Wil je meer weten? Lees dan ook Eigen verkooppunt of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Leuk!

Ook op maat
Overigens ontwerpen we ook op maat. Zo maken voor verschillende Waddeneilanden onder andere eigen kaarten, potten, notitieboekjes en kleurplaten en hebben we een limited Rotterdam edition bij KEET Rotterdam en het Rotterdam Tourist Information, ook wel bekend als VVV.

Ook zijn we als ontwerpduo betrokken bij de ontwikkeling en uitvoer van de VerkeersveiligheidsBox, een concept van Hart voor Verkeer. Dit concept is inmiddels bij de gemeente Rotterdam en gemeente Lansingerland een groot succes.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plaats reactie