ANNIdesign levert voornamelijk aan klanten in Nederland en België.

Tarieven voor verzenden

  • binnen Nederland = € 4,95
  • naar België = € 7,95

Gratis verzenden

Voor zendingen binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis zodra de bestelling boven € 100,- is.
Voor zendingen naar België zijn de verzendkosten gratis zodra de bestelling boven € 150,- is.

Levering

Standaard duurt de productie maximaal zo’n 3 – 5 werkdagen, mits nadrukkelijk anders is aangegeven bij het betreffende product zelf. Veel van de producten worden namelijk op verzoek en met de handgemaakt in het atelier of bij de drukkerij en dat kost vaak net even langer. De levertijd daarvan is maximaal 7 werkdagen, met uitzondering van de tipi’s waarvoor een levertijd van maximaal 10 werkdagen geldt.

Vaak leveren wij de producten sneller dan dat we in de webshop als levertijd hebben staan. We houden namelijk graag een extra slag om de arm om teleurstelling te voorkomen. Mochten wij ons niet aan onze belofte kunnen houden met betrekking tot onze verzendtermijn, dan laten we dat ten alle tijden aan je weten. Heb je de producten met spoed nodig? Neem dan contact met ons op, want wellicht is een snellere levering toch mogelijk. Echter kan dat niet altijd, maar we doen ons best.

Naast de productietijd moet je nog wel de verzendtijd rekenen. In Nederland is dat meestal maar 1 werkdag. Voor België is dat 2 werkdagen. Houdt er wel rekening mee dat de post niet op maandagen bezorgd wordt.

Verzenddagen

Onze verzenddagen (uitzonderingen daar gelaten) zijn: maandag, woensdag en vrijdag. Dit geldt niet voor drukwerk (zoals geboortekaarten en geboorteborden) en het hand gemaakt textiel. Als een (deel van een) bestelling verzonden is, laten we je dat weten.

Overige landen

Uiteraard willen wij al onze klanten voorzien van onze producten. Bestellingen verzenden wij dan ook desgewenst naar alle landen van de hele wereld. Let wel: de kosten hiervoor zijn vaak erg fors en berekenen we 1-op-1 door. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten, want in principe kan het altijd. 

Verzendtarieven 2020

De verzendtarieven staan erg onder druk. Net als de afgelopen jaren, hebben alle bezorgmaatschappijen ook dit jaar wederom hun tarief verhogen. Het kan zijn dat ook wij hierdoor genoodzaakt zijn de verzendtarieven te verhogen. Helaas…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plaats reactie