Aankleedkussenhoes Vos old green | Wafelstof naar keus

32,95

Aankleedkussenhoes Vos old green met wafelstof is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.

Mooi met de warme accenten van terracotta rood. Bekijk alles van onze stijlvolle Vos>>

Kleur wafelstof naar eigen keuze.

Beschrijving

Aankleedkussenhoes Vos old green met wafelstof is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.
De overgang van de wafelstof naar de eigen ontworpen design stof is fraai afgezet met een zwart biesje.

Maat
Aankleedkussenhoes Wafelstof past om een standaard aankleedkussen van 70 cm breed, 45 cm diep en in de hoeken 10 cm hoog. De aankleedhoes zit strak om het kussen heen, zodat deze niet ‘lubbert’ of loze punten in de hoeken heeft. De aankleedhoes heeft een zogenaamde ‘envelop’ sluiting aan de onderzijde. Overigens sluit deze, nadat je het kussen erin hebt gedaan, niet volledig. Dat hoort zo. Anders zouden de dubbele naden van de sluiting door het kussen heen tegen het ruggetje van de baby drukken.

Heb jij een aankleedkussen met een andere maat, neem dan contact met ons op. Wij maken dan deze speciaal voor jou.

Kleur wafelstof
De kleur van de wafelstof kun je geheel naar wens kiezen. ANNIdesign heeft daarvoor verschillende opties. Kies bij opties jouw kleur van keuze.

Let op: Omdat je zelf een keuze maakt voor de kleur wafelstof, valt dit product onder ‘maatwerk’ en kan derhalve niet geretourneerd worden.
Twijfel je over de kleur van de stoffen? Neem dan contact met ons op en vraag een staaltje aan.

Mix & Match
Met deze aankleedkussenhoes kun je perfect ‘mix & match’-en. De gebruikte stof zie je in veel andere producten terugkomen: zoals ledikantdekens, kussens en lampen. Ook onze leuke posters passen er bij. Bekijk alles van onze stijlvolle Vos>>

Materiaal
Aankleedkussenhoes Wafelstof is van 100% katoen en daardoor geschikt voor machinewas van 30 graden.

Levertijd
Aankleedkussenhoes Wafelstof worden met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Extra informatie

Kleur wafelstof

Donker bruin, Grijs, Terracotta rood, Vintage groen, Donker oud blauw, Oker geel, Old green, Oud paars, Roze, Wit, Zwart

Andere suggesties…