Textielposter zijn niet meer weg te denken in een babykamer en kinderkamer. Dat vinden wij niet zo gek. Ze brengen een prettig warm Scandinavisch sfeertje mee met door de beken houten stokken en het lederlook touwtje.

Kant-en-Klaar

Voordeel van een textielposter is dat je geen lijst meer hoeft te kopen. Je bent immers al helemaal klaar. Alleen het touwtje nog instellen op de gewenste hoogte.

Onze inspiratie = kapstokknoppen

Maar vind je een simpel schroefje te saai? Tegenwoordig zijn er superleuke kapstokknoppen in allerlei kleuren bij onder andere bouwmarkten. Op deze manier geef je net even meer een statement.

Poster Raket ANNIdesign jeans blauw 01
Textielposter Leeuw oker met stip grijs ANNIdesign 01Textielposter Leeuw oker met stip grijs ANNIdesign 02

Textielposter Leeuw

24,9536,95

Textielposter Leeuw met details in oker geel en grijs is een super leuke textielposter voor in de babykamer. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Textielposter Graafmachine oker ANNIdesign 03Textielposter Graafmachine oker ANNIdesign 04

Textielposter Voertuigen | Graafmachine oker

24,9536,95

Textielposter Voertuigen Graafmachine heeft de details in oker geel, grijs, zwart en wit is helemaal kant-en-klaar. Alleen een schroefje in de muur en zelf het meegeleverde lederlook touwtje nog stellen. In drie verschillende maten.

Textielposter Vos oud roze ANNIdesign 03Textielposter Vos oud roze ANNIdesign 04

Textielposter Vos | oud roze

24,9536,95

Textielposter Vos in terracotta rood op een achtergrond van het mooie oud roze is een zeer fraaie textielposter. Leuk in combinatie met een Kussen Vos en de Lamp Vos.
Textielposter Vos is helemaal kant-en-klaar. Alleen een schroefje in de muur en zelf het meegeleverde lederlook touwtje nog stellen.