Een leuke – en super simpele – manier op posters op te hangen is met stukjes washi tape. Washi tape is echt overal verkrijgbaar. Denk aan winkels die knutsel- en/of schoolspullen verkopen.

Washi tape is er ook in heel veel verschillende kleuren en printjes. Dus hou je van lekker kleurrijk? Dan kun je met washi tape volledig ‘los’ en verschillende posters en verschillende kleuren tape mixen.

Nodig om dit voorbeeld te maken

  • Posters
  • Washi tape & schaar
  • Gladde ondergrond

Stap 1
Leg jouw posters en ander leuks eerst op de grond hoe je ze denkt te willen ophangen. Zo kan je namelijk nog ‘schuiven’ in jouw collage. Als de posters eenmaal aan de muur vastgeplakt zitten kan dat immers niet zo gemakkelijk.

Stap 2
Knip de gewenst stukjes tape. Plaats eerst de poster tegen de muur met je hand en kijk of hij echt recht hangt. Pas daarna plak je de poster met washi tape vast op zijn plek.

Tip
Hou je van wat rustiger, gebruik dan 1 kleur washi tape en wat minder posters.

Ook leuk
Naast posters en poster sets vind je bij ANNIdesign een hele hoop andere bijpassende kinderkamer accessoires. Ik heb hier bijvoorbeeld de sierkussen Lama oker en sierkussen  Lama oud roze gebruikt en bij de posters een houten hanger veer toegevoegd.

 

Succes met maken & deel jouw creaties op onze social media kanalen. Leuk!

Vriendelijke groet, Anne