De kleur old green is tijdloos en een mooie warme ‘alles’ kleur. De kleur old green is namelijk zowel leuk voor meisjes als voor jongetjes. Ook is deze kleur werkelijk met bijna alle andere kleuren te combineren: van oker geel, terracotta rood, olijf groen, jeans blauw, oud roze en uiteraard met zwart en wit.

Voor jouw tint
De kleuren van de kussens, posters, wafelstof en katoen wisselen iets in tint, maar ze passen perfect bij elkaar. Daarom hebben we niet één kleur tip, maar twee. Het is maar net wat jouw smaak is. Hou je van licht, of een tikkeltje donkerder?

Let op: De kleuren kunnen op elke muur wel anders uitpakken. Dit komt door onder andere de natuurlijk lichtinval, de ondergrond van de muur (glad of ruw), het gebruik van kunstlicht en of je matte of hoogglans verf gebruikt.

Onze beide kleur tips =

  • HISTOR Tilde S 1010-B70G
  • HISTOR Zelfstandig S 2010-B70G
Lamp basic Confetti op Old green ANNIdesign 01
Poster set Rotterdam iconen old green ANNIdesign 01
Boxkleed reversible_Wafelstof Old green_ANNIdesign_sfeer 2

Boxkleed Wafelstof reversible | old green

49,95

Boxkleed Wafelstof reversible met aan de ene kant old green is een lekker dik gevoerd boxkleed. Jouw baby zal er heerlijk zacht op liggen.

De kleur van de achterkant van het boxkleed kun helemaal zelf bepalen. selecteer bij ‘opties’ jouw gewenste keuze. Helemaal leuk: want zo kun je het boxkleed dubbel gebruiken. En, doordat het kleed dubbel doorgestikt is, lijkt het net of het kleed een rand heeft.

Lamp Jungle old green ANNIdesign_01

Lamp Jungle Kinderkamer | old green

49,95

Lamp Jungle Kinderkamer old green is een vrolijke lamp van een leuk oerwoud met details in oker geel, olijf groen en terracotta rood op een achtergrond van old green. Leuk met andere Jungle-items.

Poster Vos Kinderkamer | old green

9,9512,95

Poster Vos Kinderkamer in old green, met bladeren en paddenstoelen omringd, kijkt je al zittend guitig aan.

Mooi met de kleuren als terracotta rood, olijf groen op een achtergrond van old green. Deze poster is er ook met achtergrondkleur oker geel.

Poster Vos is standaard in het formaat van een A4 en een A3. Wil je liever een groter formaat van bijvoorbeeld 50 cm breed x 70 cm hoog, neem dan contact met ons op.

Tip: shop er meteen zo´n superleuk ophangsysteem bij voor A3.
De posters passen overigens ook in standaard lijsten.