Toont alle 6 resultaten

Koffertje Rotterdam oker geel ANNIdesign 01

Koffertje Rotterdam | oker geel

16,95

Koffertje Rotterdam heeft een collage met dé Rotterdamse iconen. Je kunt er immers als Rotterdammert niet vroeg genoeg mee beginnen. Super leuk als Rotterdams kraam- of verjaardagscadeau!

Koffertje Rotterdam roze ANNIdesign 01Koffertje Rotterdam roze ANNIdesign 02

Koffertje Rotterdam | roze

16,95

Koffertje Rotterdam heeft een collage met dé Rotterdamse iconen. Je kunt er immers als Rotterdammert niet vroeg genoeg mee beginnen. Super leuk als Rotterdams kraam- of verjaardagscadeau!

Koffertje Leeuw_ANNIdesign_koffertje wit 01Koffertje Leeuw_ANNIdesign_koffertje wit 02

Koffertje Leeuw

16,95

Koffertje Leeuw is een stevige witte speelgoed koffer met een witte handgreep gemaakt van hard karton. Leuk om mee te spelen.

Koffertje Konijn

16,95

Koffertje Konijn is een stevige koffer met een witte handgreep gemaakt van hard karton. Leuk om mee te spelen.

Koffertje Konijn heeft niet alleen voorop een afbeelding van een Konijn en bloemetjes, maar ook op de achterkant nog zo’n zelfde bloem. Koffertje is zelf roze. Het Konijn is wit. Koffertje Konijn is aan de binnenkant voorzien van leuke grijze triangels.

Koffertje Konijn is 30 cm breed.

Mix & Match
Ook met dit Koffertje kun je perfect ‘mix & match’-en: zowel met de kleuren als met de afbeelding zoals met onze dekentjes en aankleedhoezen.

Koffertje Vogelhuis

16,95

Koffertje Vogelhuis is een stevige koffer met een witte handgreep gemaakt van hard karton. Leuk om mee te spelen.

Koffertje Vogelhuis heeft niet alleen voorop een afbeelding van een Vogelhuis en vogels, maar ook op de achterkant vliegt zo’n zelfde vogel. Koffertje is zelf roze. Het Vogelhuis en de vogels zijn wit. Koffertje Vogelhuis is aan de binnenkant voorzien van leuke grijze triangels.

Koffertje Vogelhuis is 30 cm breed.

Mix & Match
Ook met dit Koffertje kun je perfect ‘mix & match’-en: zowel met de kleuren als met de afbeelding zoals onze leuke posters, lamp, dekentje en aankleedhoes.

Koffertje Raket

16,95

Koffertje Raket is een stevige koffer met een witte handgreep gemaakt van hard karton. Leuk om mee te spelen dat je ‘op reis gaat naar de sterren en daar voorbij.’

Koffertje Raket heeft niet alleen voorop een afbeelding van een Raket, sterren en een planeet, maar ook een paar sterren op de achterkant. Koffertje is zelf mint. De Raket is zwart. De sterren zijn zwart en wit. Koffertje Raket is aan de binnenkant voorzien van leuke grijze triangels.

Koffertje Raket is 30 cm breed.

Mix & Match
Ook met dit Koffertje kun je perfect ‘mix & match’-en: zowel met de kleuren als met de afbeelding zoals onze leuke posters.