Aankleedkussenhoes Voertuigen jeans blauw | Wafelstof donker oud blauw

32,95

Aankleedkussenhoes Voertuigen jeans blauw met wafelstof donker oud blauw is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.

Fan van voertuigen? Bekijk alles van onze populaire serie Voertuigen>>

Beschrijving

Aankleedkussenhoes Voertuigen jeans blauw met wafelstof donker oud blauw is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.
De overgang van de wafelstof naar de eigen ontworpen design stof is fraai afgezet met een zwart biesje.

Maat
Aankleedkussenhoes Wafelstof past om een standaard aankleedkussen van 70 cm breed, 45 cm diep en in de hoeken 10 cm hoog. De aankleedhoes zit strak om het kussen heen, zodat deze niet ‘lubbert’ of loze punten in de hoeken heeft. De aankleedhoes heeft een zogenaamde ‘envelop’ sluiting aan de onderzijde. Overigens sluit deze, nadat je het kussen erin hebt gedaan, niet volledig. Dat hoort zo. Anders zouden de dubbele naden van de sluiting door het kussen heen tegen het ruggetje van de baby drukken.

Heb jij een aankleedkussen met een andere maat, neem dan contact met ons op. Wij maken dan deze speciaal voor jou.

Mix & Match
Met deze aankleedkussenhoes kun je perfect ‘mix & match’-en. De gebruikte stof zie je in veel andere producten terugkomen: zoals ledikantdekens, kussens en lampen. Ook onze leuke posters passen er bij. Bekijk alles van onze populaire serie Voertuigen>>

Materiaal
Aankleedkussenhoes Wafelstof is van 100% katoen en daardoor geschikt voor machinewas van 30 graden.

Levertijd
Aankleedkussenhoes Wafelstof worden met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Andere suggesties…