Geboortekaart Feestbeesten | old green (3luik)

2,75

Geboortekaart Feestbeesten old green is een fraai in ontwerp en bijzonder in uitvoering doordat het een drieluik is.

Minimale order: 50 stuks. Gratis envelop.

Wist je dat er van de Feestbeesten nog heel veel meer is? Bekijk de hele collectie >>

Bijna niets is persoonlijker dan een geboorte. Dat geldt ook voor een geboortekaart, deze moet uniek zijn. Bij ANNIdesign snappen we dat heel goed. We hebben dan ook geen standaard ontwerptool waarmee jullie ingewikkeld moeten gaan stoeien met opmaak van het ontwerp, het lettertype, laat staan de grootte. Wij doen dat voor jullie, maar vooral ook samen met jullie. We stemmen namelijk alles persoonlijk met jullie per e-mail af.

Proefkaart
Een neutrale proef van de geboortekaart, zoals getoond op de website, kunnen jullie gratis aanvragen. Zo kunnen jullie zelf de kwaliteit ervaren. Neem hiervoor contact met ons op en mail dan naast het gewenste proefkaartje ook meteen jullie adresgegevens waar we deze naartoe kunnen sturen.

Specificaties
De geboortekaarten worden gedrukt op Biotop Naturelle papier van 300 grams. Dit is een milieuvriendelijke papiersoort van hoge kwaliteit met een mooie zachte matte uitstraling. Prijs is inclusief witte Biotop envelop ter waarde van € 0,25 per stuk.

Procedure stap voor stap

Stap 1
Bestel de geboortekaart van jullie keuze in onze webshop. Minimale afname is 50 stuks, maar bij een grotere afname ontvangen jullie een korting die kan oplopen tot 15%. Deze korting wordt automatisch bij de bestelling verrekend.

Als jullie niet weten of jullie een zoon of dochter krijgen en jullie willen voor beiden een ander kaartje, neem dan contact met ons op. Dan regelen we dat samen.

Let op: we beginnen pas met het aanpassen van het ontwerp met jullie gegevens als de betaling gedaan is.

Stap 2
Na de bestelling in de webshop mailen we jullie voor de gewenste invulling met gegevens voor op jullie geboortekaart. Denk aan naam, adresgegevens, eventueel een beginzin of een gedichtje. Een extra regel over bijvoorbeeld bezoek of kadotips kan bijna altijd wel. Kleuren kunnen ook prima aangepast worden. Hebben jullie nog andere wensen? Laat het gerust weten, want veel kan.

De naam mag overigens nog fictief zijn. Wel willen we een naam met eenzelfde aantal letters als dat jullie baby werkelijk zal krijgen. Immers, of een baby later Max of Maximiliaan gaat heten, geeft een compleet ander beeld op een geboortekaart.

Vermeld ook jullie uitgerekende datum. Dit voor onze planning.

De enveloppen sturen we jullie alvast toe, zodat deze alvast geschreven kunnen worden.

Stap 3
Op basis van jullie input maken wij een eerste digitale versie. Deze mailen we als PDF toe. Aan jullie om dan kritisch te kijken of het ontwerp is zoals jullie in gedachten hebben. Mail ons vervolgens jullie eventuele op- en aanmerkingen. Deze verwerken wij tot een volgend concept. Ook die versie mailen we jullie ter controle. Zo nodig herhalen we dat nog één keer.

Stap 4
Als het concept helemaal naar jullie wens is, laten we een ‘echte’ drukproef maken. Deze ontvangen jullie per post.

Stap 5
Is de kleine geboren? Dan horen wij dat graag zo snel mogelijk en maken dan de kaart definitief met de werkelijke geboortegegevens. Ook deze laatste finale versie leggen we aan jullie voor ter goedkeuring. Dit doen wij omdat we willen dat alle gegevens echt helemaal kloppen.

Stap 6
Pas na jullie akkoord sturen we de door jullie goedgekeurde geboortekaart naar de drukker. Is dat op een werkdag vóór 10:30 uur in de ochtend? Dan ontvang je de kaarten de volgende werkdag op het door jullie opgegeven adres.

Beschrijving

Geboortekaart Feestbeesten old green wordt gedrukt op 300 grams Biotop Naturelle papier. Dit is een milieuvriendelijke papiersoort met een prettig zachte uitstraling.

De drieluik zig/zag heeft een afmeting per vlak van 13,5 cm x 13,5 cm. Totaal dus 40,5 cm x 13,5 cm.
Geboortekaart in een drieluik kan nog net met 1 postzegel verzonden worden.

Met gratis envelop! En standaard 2 correctieronden.

Minimale order van 50 stuks.
Bij 75 stuks: 5% korting
Bij 100 stuks: 10% korting
Bij 150 stuks: 15% korting
Deze korting wordt automatisch bij de bestelling verrekend.

Per email wordt de inhoud van de kaart afgestemd. Indien gewenst kunnen wij de versie zoals getoond op de website toesturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geboortekaart Feestbeesten | old green (3luik)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Andere suggesties…