Geboortekaart Vogels | oud roze (enkel)

2,00

Geboortekaart Vogels in oud roze is een leuke enkele geboortekaart van het sierlijke thema Vogels.

Van dit vrolijke thema Vogels zijn veel leuke bijpassen artikelen: van kussens tot textielposter, van muurcirkel set tot lampen. Bekijk alles van dit thema Vogels>>

Minimale order: 50 stuks met vanaf 75 stuks korting. Gratis envelop.

 

Procedure stap voor stap

Stap 1
Bestel de geboortekaart van jullie keuze in onze webshop. Minimale afname is 50 stuks, maar bij een grotere afname ontvangen jullie een korting die kan oplopen tot 15%. Deze korting wordt automatisch bij de bestelling verrekend.

Als jullie niet weten of jullie een zoon of dochter krijgen en jullie willen voor beiden een ander kaartje, neem dan contact met ons op. Dan regelen we dat samen.

Let op: we beginnen pas met het aanpassen van het ontwerp met jullie gegevens als de betaling gedaan is.

Stap 2
Na de bestelling in de webshop mailen we jullie voor de gewenste invulling met gegevens voor op jullie geboortekaart. Denk aan naam en adresgegevens.

De naam mag overigens nog fictief zijn. Wel willen we een naam met eenzelfde aantal letters als dat jullie baby werkelijk zal krijgen. Immers, of een baby later Max of Maximiliaan gaat heten, geeft een compleet ander beeld op een geboortekaart.

Vermeld ook jullie uitgerekende datum. Dit voor onze planning.

De enveloppen sturen we jullie alvast toe, zodat deze alvast geschreven kunnen worden.

Stap 3
Op basis van jullie input maken wij een eerste digitale versie. Deze mailen we als PDF toe. Aan jullie om dan kritisch te kijken of het ontwerp is zoals jullie in gedachten hebben. Mail ons vervolgens jullie eventuele op- en aanmerkingen. Deze verwerken wij tot een volgend concept. Ook die versie mailen we jullie ter controle. Zo nodig herhalen we dat nog één keer.

Stap 4
Als het concept helemaal naar jullie wens is, is het wachten op de geboorte.
Als je 75 geboortekaarten of meer hebt besteld, laten we een ‘echte’ drukproef maken. Deze ontvangen jullie per post.

Stap 5
Is de kleine geboren? Dan horen wij dat graag zo snel mogelijk en maken dan de kaart definitief met de werkelijke geboortegegevens. Ook deze laatste finale versie leggen we aan jullie voor ter goedkeuring. Dit doen wij omdat we willen dat alle gegevens echt helemaal kloppen.

Stap 6
Pas na jullie akkoord sturen we de door jullie goedgekeurde geboortekaart naar de drukker. Is dat op een werkdag vóór 10:30 uur in de ochtend? Dan ontvang je de kaarten de volgende werkdag op het door jullie opgegeven adres.

Beschrijving

Geboortekaart Vogels wordt gedrukt op een milieuvriendelijke papiersoort en heeft daardoor een prettig zachte uitstraling.

De enkele geboortekaart heeft het formaat van een ansichtkaart (A6) = 10,5 x 14,8cm.

Met gratis envelop! En standaard 2 correctieronden.

Minimale order van 50 stuks.
Bij 75 stuks: 5% korting
Bij 100 stuks: 10% korting
Bij 150 stuks: 15% korting
Deze korting wordt automatisch bij de bestelling verrekend.

Per email wordt de inhoud van de kaart afgestemd. Vanaf 75 stuks leveren wij indien gewenst een echte ‘hardcopy’ proefdruk.

Tip
Van dit vrolijke thema Vogels zijn veel leuke bijpassen artikelen: van kussens tot textielposter, van muurcirkel set tot lampen. Bekijk alles van dit thema Vogels>>

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geboortekaart Vogels | oud roze (enkel)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Andere suggesties…