Altijd al je eigen ansichtkaarten of kalender willen kunnen verkopen? Op zoek naar een echt uniek geboortekaartje of poster? Wil je een campagne vorm laten geven die net even anders is dan anders? Heb je zelf genoeg ideeën, maar geen ontwerptalent? De ontwerpstudio van ANNIdesign wel! ANNIdesign ontwerpt namelijk ook op maat, speciaal voor jou, namens jou en liefst ook met jou.

Waarom
Omdat wij graag ons talent met jou delen. Niets is leuker dan om een tevreden klant (van een klant) te horen over hoe mooi en origineel het ontwerp op hun product is.

Voor wie
Ben je een consument die een eigen uniek ontwerp wil, een winkel die originele ‘eigen’ producten wil verkopen, of een bedrijf die creativiteit zoekt voor de uitvoering van een campagne? ANNIdesign ontwerpt voor al deze klanten. Enige vereiste: houden van onze frisse – en beetje eigenwijze – maar vooral enthousiaste aanpak en communicatie.

Lamp Grachtenhuizen Amsterdam ANNIdesignkaarten schiermonnikoog ANNIdesignVerkeersveiligeidsBox Rotterdam_ANNIdesign_Hart voor Verkeer

Enkele voorbeelden

Spreekt de stijl van ANNIdesign je aan?
Neem contact met ons op als je ook graag iets speciaal voor jou wil laten ontwerpen. Dat doen wij namelijk graag!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plaats reactie