Aankleedkussenhoes Babykamer | Wafelstof old green

25,95

Aankleedkussenhoes Babykamer Wafelstof old green is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer. Aankleedkussenhoes Babykamer Wafelstof is van 100% katoen en daardoor prima wasbaar.

Beschrijving

Aankleedkussenhoes Babykamer Wafelstof Basic old green is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.

Maat
Aankleedkussenhoes Babykamer Wafelstof past om een standaard aankleedkussen van 70 cm breed, 45 cm diep en in de hoeken 10 cm hoog. De aankleedhoes zit strak om het kussen heen, zodat deze niet ‘lubbert’ of loze punten in de hoeken heeft. De aankleedhoes heeft een zogenaamde ‘envelop’ sluiting aan de onderzijde. Overigens sluit deze, nadat je het kussen erin hebt gedaan, niet. Dat hoort zo. Anders zouden de dubbele naden van de sluiting door het kussen heen tegen het ruggetje van de baby drukken.

Materiaal
Aankleedkussenhoes Babykamer Wafelstof is van 100% katoen en is daardoor perfect wasbaar.

Levertijd
Aankleedkussenhoes Babykamer Wafelstof wordt met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Mix & Match
Met deze aankleedkussenhoes kun je perfect ‘mix & match’-en. De gebruikte stof zie je in veel andere producten terugkomen: zoals ledikant en wiegdekens, kussens en lampen. Ook onze leuke posters passen er bij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aankleedkussenhoes Babykamer | Wafelstof old green” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Andere suggesties…